Hoe werkt SkinPen?

SkinPen geeft uw huid de reset die ze nodig heeft in slechts drie of minder behandelingen.

Je huid resetten kan zo eenvoudig zijn als een microneedlingbehandeling van 30 minuten. SkinPen creëert microkanaaltjes (microscopische gaatjes) met een snelheid van 1600 per seconde. Deze wondjes stimuleren je huid en zetten het genezingsproces in de hoogste versnelling. SkinPen maakt geen gebruik van hitte of chemicaliën, dus de resultaten zijn natuurlijk en veilig voor alle huidtinten en -types.

In een klinische studie zei 90% van de patiënten dat ze SkinPen zouden aanbevelen.

Wat is Microneedling?

Microneedling is een minimaal invasieve procedure waarbij dunne naalden worden gebruikt. De procedure kan helpen bij het verminderen van huidproblemen zoals acnelittekens, striae of rimpels.

Behandeling

Een bezoek aan onze kliniek begint altijd met een gratis en vrijblijvend consult. Hierin geef je aan wat je wensen zijn en de specialist stelt vervolgens een persoonlijk behandelplan op. Met SkinPen kunnen we je acne, littekentjes, striae, pigmentvlekken en fijne lijntjes behandelen. Met blijvend resultaat!

Heb je een vraag?

Heb je na het lezen van de informatie nog andere vragen over SkinPen? Neem een kijkje bij de FAQ. Staat het daar niet tussen, horen wij het graag!

De toepassingen van SkinPen
Laat je huid
weer stralen