SkinPen Micro-Needling behandeling

Ontdek je beste huid met de bewezen leider in microneedling.

Als het allereerste FDA-goedgekeurde microneedling-apparaat wordt de SkinPen vertrouwd door vooraanstaande dermatologen, schoonheidsspecialisten en andere huidverzorgingsprofessionals. Drie stappen in slechts dertig minuten pakken acnelittekens in het gezicht en nekrimpels aan, voor een gladdere, stralende en jonger uitziende huid. Plan nu een gratis consult voor jouw SkinPen microneedling behandeling.

Het consult

Als de afspraak gemaakt is, ontvang je via de mail een afspraakbevestiging. Op de dag van het consult word je gastvrij ontvangen in onze kliniek. We controleren je gegevens, je vult een korte vragenlijst in over je medische status en vervolgens bespreek je samen met onze specialist de werking van SkinPen, de microneedling behandeling, de resultaten die je kunt verwachten en je persoonlijke wensen.

De SkinPen microneedling behandeling

Voordat we beginnen met de SkinPen microneedling behandeling maken we eerst foto’s. Dit doen we om achteraf de behandeling(en) te kunnen evalueren. Daarna kun je de toestemmingsformulieren voor de behandeling tekenen en de betaling voldoen.

De SkinPen behandeling werkt verder in drie eenvoudige stappen, ontworpen om het natuurlijke genezingsproces van de huid te activeren. Na elke sessie begint de huid zichzelf te genezen en ziet er na verloop van tijd vernieuwd en verjongd uit.  SkinPen wordt alleen gebruikt in professionele instellingen en levert dramatische resultaten zonder het gebruik van hitte of chemicaliën.

Tijdens de SkinPen behandeling

Ontsteking

De microneedles van SkinPen dringen het huidoppervlak binnen en brengen een natuurlijke immuunrespons op gang om te desinfecteren, vuil te verwijderen, de doorbloeding te bevorderen en de aanmaak van nieuw weefsel te activeren.

Verspreiding

De door SkinPen gecreëerde microkanalen of kleine gaatjes worden opnieuw opgebouwd met nieuwe granulatiecellen die collageeneiwitten bevatten. Bovendien ontwikkelt zich een nieuw netwerk van bloedvaten.

Hervorming

Er wordt nieuw huidweefsel gevormd, rijk aan collageen- en elastineproteïnen. Deze proteïnen verbeteren de huidkwaliteit, verminderen zichtbaar acnelittekens en halsrimpels, waardoor de huid gladder, stralender en jonger lijkt.

Na de SkinPen behandeling

Na de behandeling zal de huid er egaal rood uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen en de roodheid kan (afhankelijk van de indicatie) tot 24 uur aanhouden. De behandeling heeft een korte herstelperiode, waarin afschilfering en droogte kunnen voorkomen.

Medisch microneedling is een dynamisch proces, wat wilt zeggen dat voor een optimaal resultaat drie tot zes behandelingen nodig zijn met een interval van 4 weken. 

Afhankelijk van de indicatie kunnen wij tijdens het gratis consult een gerichte schatting geven over het benodigd aantal behandelingen en de tijd die tussen de behandeling dient te zitten.

SkinPen ervaringen

De SkinPen microneedling behandeling is FDA gecertificeerd. Er zijn wereldwijd al tienduizenden behandelingen uitgevoerd. De SkinPen behandeling is bewezen veilig en effectief voor algehele huidverbetering, maar ook uitermate effectief in het behandelen van zeer specifieke huidindicaties. Lees onze klant ervaringen.

SkinPen bij alle CoolSculpting Klinieken

SkinPen Kliniek is onderdeel van CoolSculpting Kliniek. Na het bewezen succes van SkinPen microneedling in onze IET Klinieken, welke gericht zijn op esthetische technologie, bieden wij de SkinPen behandeling aan bij al onze vestigingen. Naast de Ultherapy behandeling voor het liften en collageenboosten van de huid, kunt u nu ook de oppervlakte van de huid laten behandelen.

De CoolSculpting Klinieken zijn gehuisvest op mooie locaties met een luxueuze uitstraling die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Je bent er zeker van een comfortabele, veilige en effectieve behandeling.

Wij gebruiken alleen de officiële apparatuur van Crown Aesthetics, het bedrijf dat de technologie heeft ontwikkeld. Alleen de officiële blauwe SkinPen van Crown Aesthetics heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), een overheidsinstantie die toeziet op de veiligheid en effectiviteit van medische apparatuur.

De toepassingen van SkinPen
Laat je huid
weer stralen
De voordelen van SkinPen