SkinPen Kosten

Skinpen microneedling behandelingen kosten meestal minder dan de alternatieven, vanwege hun niet-invasieve aard.

Wat kost een SkinPen behandeling?

De kosten van SkinPen procedures variëren afhankelijk van de grootte en het aantal behandelingsgebieden. Tijdens uw consultatie kan de huidtherapeut een plan opstellen om binnen uw budget te werken.

Bij een microneedling behandeling wordt alleen gewerkt met de officiële apparatuur van SkinPen van Crown Aesthetics en ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid. Sommige aanbieders hebben lagere tarieven, maar werken niet met de FDA-goedgekeurde SkinPen apparatuur en niet onder toezicht van een cosmetisch arts. Kies daarom voor een veilige en scherpe prijs.

SkinPen Kosten

De SkinPen kosten bespreek je samen met een specialist. Vraag een gratis consult aan en krijg advies over het aantal behandelingen. De kosten zijn verbonden aan het aantal behandelingen.

Aantal behandelingen
Kosten
Hele gelaat |
Één behandeling

€195
Hele gelaat |
Pakket van drie behandelingen
€585
€525
Hele gelaat |
Pakket van zes behandelingen
€1.170
€900
Per zone
In overleg

Bij het gratis consult wordt besproken hoeveel SkinPen behandelingen nodig zijn voor het door jouw gewenste behandelingsgebied en het gewenste resultaat. De kosten hiervoor worden duidelijk besproken voordat met de SkinPen behandeling begonnen wordt. Gemiddeld genomen zijn minimaal drie behandelingen nodig om een bepaalde indicatie te behandelen. Bij onze voor en na foto’s zie je hoeveel SkinPen behandelingen mensen zijn ondergaan bij een bepaalde indicatie.