SkinPen Resultaten

Het bewijs zit in de pen. Bekijk onze voor en na foto’s of lees de ervaringen van anderen en ontdek wat SkinPen kan doen.

Ben jij benieuwd naar de resultaten van de SkinPen microneedling behandeling?

Bekijk de voor en na foto’s van klanten die hun successen gedeeld hebben. Elke foto vertelt een verhaal en de foto’s in deze galerij illustreren het potentieel van uw huid om een nieuw verhaal te vertellen.

Of lees de ervaringen van anderen over hun SkinPen ervaring. Deze dramatische transformaties bij acnelittekens en halsrimpels zijn de reden waarom SkinPen microneedling wereldwijd een van de snelst groeiende in-office procedures is.

Daarnaast is het zo dat tijdens het klinische onderzoek 90 procent(!) van de patiënten het zouden aanbevelen aan hun vrienden en familie.

SkinPen is wereldwijd inmiddels miljoenen keren met succes uitgevoerd. Het is een bewezen techniek die veilig en betrouwbaar is. Niet voor niets is SkinPen goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Voor en na foto's skinpen

Elke foto vertelt een verhaal en de foto’s in deze galerij illustreren het potentieel van uw huid om een nieuw verhaal te vertellen. Deze dramatische transformaties bij acnelittekens, halsrimpels en andere indicaties zijn de reden waarom SkinPen microneedling wereldwijd een van de snelst groeiende procedures is en waarom 90% van de patiënten van het klinisch onderzoek SkinPen zouden aanbevelen aan hun vrienden en familie!

Hieronder staan verschillende voor en na foto’s van de SkinPen behandeling. Deze zijn onderverdeeld in verschillende indicaties zoals:

  • Fijne lijntjes / huidslapte. Door het stimuleren van collageen en elastine wordt de huid verstevigd en verminderen fijne lijntjes.
  • Pigmentatie of melasma
  • Acne(littekens). Een SkinPen behandeling voor het behandelen van actieve acne en de littekens ten gevolgen van acne.
  • Littekens en striae. De SkinPen werkt in de dermis, ook in een stugge huidstructuur voor het verminderen van littekens of striae.

Afstemmen verwachtingen

Tijdens de vrijblijvende intake bespreekt de huidtherapeut de SkinPen-procedure en wordt er samen voor de spiegel gekeken naar de zone(s) waar verbetering gewenst is. De specialist zal op basis van een huidscan of op basis van ervaring bepalen of je de juiste indicatie hebt voor een behandeling en hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Dit wordt allemaal in een persoonlijk behandelplan vastgelegd voor de beste resultaten op een bepaalde indicatie.

De toepassingen van SkinPen
De voordelen van SkinPen
NewBeauty Awards

SkinPen wint NewBeauty award voor beste in-office treatments.

David (31)

“Ik begrijp dat de terminologie ‘microneedling’ eng klinkt, maar ik zou zeggen dat de voordelen die ik ermee heb opwegen. Ik heb minder littekens en dat geeft een boost van zelfvertrouwen. Ik zou zeggen dat als je met je medische huidtherapeut kunt samenwerken en een plan van aanpak kunt opstellen, ik het zou doen. Ik zou SkinPen aanbevelen.”

Mo (39)

“Ik vond het best een beetje spannend, zo’n microneedling behandeling. Ik ben best een ‘pussy’ betreft pijn. Gelukkig is de diepte instelbaar en hield mijn huidtherapeut mijn verdraging in de gaten. Inmiddels ben ik vier werken verder en vind ik dat mijn huid egaler is geworden.”

Jelline (28)

“Je voelt het wel maar wat we ook vaak horen is dat het “kriebelt” op de huid. Het voordeel is dat wij met de officiële SkinPen werken en deze werkt zeer nauwkeurig en de naaldjes zijn glad waardoor ze niet blijven haken. Dit maakt de behandeling minder pijnlijk.”