SkinPen vs. Dermapen

De meest bekende merken voor  microneedling zijn SkinPen als Dermapen. Beide  populaire microneedling toepassingen, maar toch best verschillend.

De meest bekende merken voor  microneedling zijn SkinPen als Dermapen. Beide  populaire microneedling toepassingen, maar toch best verschillend. In deze blogpost vergelijken we SkinPen en Dermapen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen over welke behandeling voor jou het beste is.

Voor- en nadelen

SkinPen heeft een aantal voordelen ten opzichte van Dermapen. Ten eerste is SkinPen nauwkeuriger dan Dermapen dankzij de automatisch instelbare diepte-instellingen. Dit betekent dat de behandelaar precies de juiste penetratiediepte kan kiezen voor uw specifieke behandelingsdoelen. SkinPen werkt met een gelijkmatigere verdeling van de naalden, wat tot consistentere resultaten leidt.

Andere voordelen van SkinPen zijn het superieure veiligheidsprofiel (enige goedgekeurde FDA behandeling) en de snellere behandelingstijden. De gepatenteerde technologie van SkinPen is ontworpen zodat je niet per ongeluk in huid prikt en het ongemak tijdens de behandelingen vermindert. Bovendien duurt elke sessie gewoonlijk slechts ongeveer 30 minuten in tegenstelling tot de Dermapen.

Wat de nadelen betreft, heeft de Dermapen een aantal voordelen. Omdat de naalden op een Dermapen in diepte verstelbaar zijn, kunnen ze dieper in de opperhuid reiken dan SkinPen. Dit betekent dat Dermapen-behandelingen effectiever kunnen zijn voor de behandeling van bepaalde huidaandoeningen zoals acnelittekens en rimpels.

Goedgekeurd door de FDA

In termen van veiligheid en doeltreffendheid is SkinPen de duidelijke winnaar. Het is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) als een veilige en effectieve behandeling voor rimpels, fijne lijntjes, acnelittekens, hyperpigmentatie, zonneschade en meer. Dermapen is momenteel niet door de FDA goedgekeurd.

Waarom kiezen voor SkinPen?

Als het aankomt op de keuze tussen SkinPen en Dermapen, is SkinPen de duidelijke winnaar. Het biedt niet alleen superieure precisie en veiligheid, maar de kortere behandeltijden maken het ook handiger voor drukke patiënten. Bovendien zorgt de technologie van SkinPen voor een gelijkmatigere verdeling van de naalden over de huid.

SkinPen bij alle CoolSculpting Klinieken

SkinPen Kliniek is onderdeel van CoolSculpting Kliniek. Na het bewezen succes van SkinPen microneedling in onze IET Klinieken, welke gericht zijn op esthetische technologie, bieden wij de SkinPen behandeling aan bij al onze vestigingen. Naast de Ultherapy behandeling voor het liften en collageenboosten van de huid, kunt u nu ook de oppervlakte van de huid laten behandelen.

De CoolSculpting Klinieken zijn gehuisvest op mooie locaties met een luxueuze uitstraling die van alle moderne gemakken voorzien zijn. Je bent er zeker van een comfortabele, veilige en effectieve behandeling.

Wij gebruiken alleen de officiële apparatuur van Crown Aesthetics, het bedrijf dat de technologie heeft ontwikkeld. Alleen de officiële blauwe SkinPen van Crown Aesthetics heeft de goedkeuring van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), een overheidsinstantie die toeziet op de veiligheid en effectiviteit van medische apparatuur.

De toepassingen van SkinPen
De voordelen van SkinPen